Информация за доставка

Условия за доставка

Условията на доставка са следните:

- поръчката би пристигнала при Вас до 24 часа от момента на заявката за закупуване, освен ако не е почивен ден.

- магазинът работи с Еконт Експрес и Спиди. 

- доставката е безплатна за клиентите на дентално депо Меди Дент в рамките на страната.

Отказ от сключения договор
Съгласно чл. 55 от ЗЗП Вие имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина, да се откажете от сключения договор в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В такъв случай можете да ни върнете обратно получената стока, а ние ще ви възстановим нейната стойност.  За да се възползвате от тази възможност е необходимо стоката да е със запазен добър търговски вид,със запазени оригинални етикети,  да не е употребявана и в  оригиналната  опаковка.
Разходите за връщане на стоката са за Ваша сметка.

Право на рекламация
При констатирани липси,  дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер или несъответствие с обявената търговска марка Вие имате право на рекламация съгласно разпоредбите на Закона за защита на потребителите.
При предявяване на рекламация може да претендирате за възстановяване на заплатената сума, за заменяне на стоката с друга, съответстваща на договореното, за отбив от цената. 
При предявяване на рекламация е необходимо да приложите  и документите, на които се основава претенцията: документ за платена цена; протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното; други документи, установяващи претенцията по основание и размер.

Доставка на поръчки над 150.00 лева са за наша сметка!

Телефони за бързи поръчки: 0877/400 027 0877/400 429

Medi Dent 2000 - Web & SEO W-SEOcom